OVER MIJ

Welkom op mijn blog! Hier vind je mijn Curriculum Vitae en tevens dient deze blog als mijn creatieve visitekaartje.
Ik deel graag mijn ambitie, inspiratie en ervaringen met de wereld!

Mijn naam is Daniëlle van Berkom. Ik ben een eigenzinnige, ambitieuze en bovenal creatieve dame uit Boxtel. Mijn passie is entertainment wat met name tot uiting komt in mijn beroep. Ik ben artiest en verzorg optredens in binnen- en buitenland. Naast de uitvoerende taken neem ik ook de communicatie en vormgeving voor mijn rekening binnen mijn eigen bedrijf en gedeeltelijk binnen de groep “The Exclusive Strings” waarin ik de positie van tweede violiste bekleed.

Na enkele jaren veel te hebben opgetreden en daarmee veel te hebben gereisd heb ik dit jaar besloten te starten met een nieuwe studie, namelijk HBO CO IEMES, voluit International event, music & entertainment studies. Deze studie sluit perfect aan bij de vele dingen die ik al doe en nog beter bij de dingen die ik nog zou willen doen en bereiken.

Ik heb enorme interesse in muziek. Hoewel dit mijn basis is voor het beginnen aan deze studie sta ik er geheel open in. Ik observeer alles om me heen en zie in alles mogelijkheden en iets nieuws en/of interessants. Dit is wat me naar deze studie toegetrokken heeft. Deze studie stimuleert creativiteit en initiatief, wat mij beiden op het lijf is geschreven. In de studie worden de EMEG branches behandelt en ik heb werkelijk in iedere branche interesse, gaandeweg zal ik me gaan specialiseren maar niet voordat ik van alles heb geproefd. Uiteraard blijf ik naast het studeren gewoon de bühne beklimmen, het bloed kruipt immers waar het niet gaan kan.

Op deze blog deel ik mijn ambitie, inspiratie, ervaringen, voortgang en creativiteit binnen het werkveld en mijn studie. Onder het kopje “ervaring ‘in beeld”’ deel ik mijn ervaringen als artiest. Onder het kopje “CO IEMES” vind je mijn opdrachten, analyses en ontwikkelingen binnen de studie.

Veel lees, kijk en luisterplezier!